Сензация! Рени през сълзи: Развеждам се! – всичко за скандала тук:

reni-boris-1

Шокираща новина! Фолк звездата Рени разкри, че се развежда със съпруга си Борис.

Певицата направи своята тъжна изповед пред Кристина Патрашкова в „Папарци“. След като отричаше известно време, че има тежки семейни проблеми, фолк дивата най- после разкри истината.

Рени и Борис имаха връзка повече от 10 години, от която имат и две деца. Двамата дълги години не сключиха брак. Накрая обаче, когато решили да заминат за Израел, двамата подписали в гражданското.

reni-boris

Рени заминала с двете си деца. Борис й казал, че скоро и той ще отиде при тях. Това обаче така и не се случило. Певицата живя близо две години с децата си в Израел. Колкото и да настоявала Борис да отиде при тях, той взе си намирал оправдание да не го направи. Накрая певицата му предложила заедно с децата да се приберат в България. Но и тогава съпругът й отказал. Най- мъчителното било, че по вестниците постоянно спрягали Борис с една или друга любовница. Певицата обаче продължавала да му вярва.

Фолк легендата признава, че се чувствала много зле в Израел. До толкова се отчаяла, че вечер не можела да мигне. Стигнало се до там Рени да пие успокоителни, за да може да спи.

Накрая певицата се върнала в България и веднага подала молба за развод. Рени призна, че е съсипана, тъй като е изгубила голямата си любов и бащата на децата си.

Рени за живота в Израел:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *