Сензация! Фики Стораро става Баща! Годеницата му е Бременна!

Годеницата на Фики Стораро е бременна! Затова фолк певецът се сгоди толкова бързо и изненадващо, дори за най- близките си.

Гюлджан вече е в третия месец. Заради религията си, двете семейства категорично изключили възможността за аборт. Родителите на Фики и Гюлджан преценили, че единственото разумно решение, е младите да се оженят.

Бащата на младия певец – Тони Стораро, даде интервю само две седмици преди скоростния годеж на сина си. В него, фолк ветеранът посъветва наследника си от ефир, че сега трябва да си гледа кариерата и не му е време да се жени. И разкри, че синът му не е обвързан.

Гюлджан вече има леко коремче

Фики е страшно амбициозен и не веднъж също е казвал, че в момента основният му приоритет е работата. В момента фолк идолът е на върха и със сигурност плановете му за близкото бъдеще не са включвали жена и дете.

Освен това, 21- годишният мачо още никак не е улегнал за сериозна връзка. Фики вкара в леглото си не една и две колежки от бранша, а за фенки – да не говорим. Едва ли принудителната сватба ще го накара да се кротне до жена си и детето си. А и със сигурност няма да намали темпото на работа, за да им отделя достатъчно време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *