Сензация! Ето я Първата Снимка на скандалната Бивша на Лудия репортер! Виж Тук:

ludia-reporter-gadje-7

Скандалното бивше гадже на Лудия репортер Дани Петканов се завърна! Красавицата преживя нервен срив след разкритията на бившата й половинка за заниманията й зад граница.

Александра Богданска обаче явно вече се е съвзела от жестокия удар и отново се е върнала към предишния си живот. Скандалната моделка дори прояви чувство за хумор и позира с пръст в уста – жест, който стана нарицателен за моделки със съмнителна дейност.

aleksandra-bogdanska
„Не се палете толкова! Писано е от ПРЪСТ си и на ПРЪСТ ще станеш“, пише скандалната моделка

Заедно с нея обаче е тайнствен мъж, а снимката определено не е правена в България. Явно Алекс се е завърнала към пътуванията си зад граница. Официалната версия на моделката е, че цяло лято работила като пиар към круизна компания в Италия. А обяснението на трудовата й дейност е, че разговаряла с хората на яхтите и им организирала партита.

След разкритията на Дани Петканов за бившата му Александра Богданска, върху моделката се стовари лавина от негативизъм в социалните мрежи. Моделката не издържа психически на ежеминутните гаври и подигравателни колажи във фейсбук и получи нервен срив.

Месец по- късно обаче, Алекс вече си е стъпила на краката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *