Сензация! Булката на Фики е бременна! Подробности:

fiki-svatba-11

След като вече официално е женен мъж, още по- щастливо събитие очаква Фики Стораро през следващите месеци. Певецът, който днес вдига пищна сватба, скоро ще става баща!

Булката Гюлджан се оказа бременна и то вече е прехвърлила първите месеци, тъй като е ясен полът на бебето. Младото семейство очаква син, който ще се роди следващата пролет. Отсега обаче е ясно, че мъжката им рожба ще носи името на популярния си дядо – Тони Стораро.

Фики и Гюлджан ще разкрият щастливата новина в първото си интервю като семейство пред Венета Райкова, която пък се похвали с попадението си в социалните мрежи.

fiki-svatba

Тежката сватба на младия певец и избраницата му тече в момента в бившия Японски хотел. На пищното тържество ще присъстват над 1000 души, като има много гости от Турция.

Очаква се почти всички фолк изпълнители от родната гилдия да присъстват на празника. Тони Стораро е поканил много свои колеги от чужбина – от Гърция, Турция и Сърбия.

 

Засега е известно, че голямата отсъстваща от сватбата е Софи Маринова. Фолк ветеранката има тежки лични проблеми заради ареста на гаджето й Гринго, а и наскоро е претърпяла гинекологична операция, за да може да зачене.

fiki-svatba-1

От месеци се знае също, че Преслава няма да е сред гостите на сватбата заради връзката й с Фики. Певецът призна, че няма да я кани, но не разкри каква е причината.

Както е известно, преди година той се надяваше най- после да оповестят връзката си. Тогава в свое интервю той призна, че има връзка със своя колежка, която е много известна. Преслава обаче не искала отношенията им да стават публични и двамата се разделили.

Няколко месеца по- късно Фики шокира всички с новината, че се е сгодил. Заедно със семейството си отишли при родителите на Гюлджан в Брюксел, за да я поискат. Отношенията им се развиха бързо в рамките на година и ето, че двамата вече чакат първото си дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *