Сензация! Алисия смени Ники Михайлов с министерски син – виж кой е той:

alisia-2

Алисия вече окончателно загърби футболистите, след поредната си раздяла с Ники Михайлов. Новата тръпка на певицата е Павлин Гагаузов, син на бившия министър Асен Гагаузов. Младият мъж има бизнес в енергетиката, от който е натрупал милиони.

Павлин е по- малкият син на Асен Гагаузов, който беше министър в правителството на тройната коалиция. Известен е като един от най- богатите бивши управници. Синът му Павлин е в енергийния бизнес и е мултимилионер.

Павлин Гагаузов е мултимилионер
Павлин Гагаузов е мултимилионер

Ники Михайлов не може да стъпи и на малкия пръст на Гагаузов. Не само, че върти успешен бизнес за милиони, но Павлин има отлично образование и е обиколил света. Определено мъж, с когото на една жена може да й е интересно. Макар че като външност да прилича на Мамин Ники, младият Гагаузов изглежда доста по- мъжествен и сериозен.

Най- известното бивше гадже на министерския син е плеймейтката Моника Валериева. Връзката им обаче така и не стана сериозна.

Алисия и Павлин Гагаузов вече били преминали през етапа на флиртуването и отношенията им започнали да стават по- сериозни. Колко обаче ще се задълбочат, тепърва ще се види.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *