Сензация! Криско се ожени тайно за гаджето си Цвети! СНИМКИ:

Гаджето на Криско вече се представя като „госпожа Талева“ в социалните мрежи, а на ръката й грее сватбена халка от бяло злато.

Явно рапърът и половинката му Цветелина са сключили тайно брак, като събитието се е състояло преди около месец. Оттогава датира и промяната във фамилията на танцьорката.

Наскоро двамата бяха на меден месец в Дубай, а под снимките им заваляха честитки за сватбата.

Само преди няколко месеца, Криско заяви, че иска да създаде семейство и да има деца. И явно думите му не са били празни приказки, а той съвсем сериозно се е заел с изпълнението им.

Габровският хитмейкър и танцьорката Цветелина имат връзка от година и нещо. Двамата се запознали покрай съвместната им работа, тъй като тя участвала в балета, който придружава рапъра по време на изявите му на живо.

Само няколко месеца по- късно, Криско вече я поканил да живеят заедно, което направо съсипа предишната му приятелка Ася Капчикова. Плеймейтката имаше връзка с рапъра цяла година, но той не обелил и дума за съвместно съжителство.

Освен че заживя под един покрив с Цвети, Криско й помогнал да зареже най- после танците, като я уредил със сладка работа в Нова тв. в една от продукциите на Маги Халваджиян.

Рапърът предпочитал бракът му с Цветелина да си остане тайна още известно време, но госпожа Талева изобщо не била на това мнение. Тя не пропуска да се изфука с венчалната си халка, за да натрие носа на златотърсачките, които не спират да преследват мъжа й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *