Сензация! Емилия разкри името на новото й гадже! Не е за вярване кой е той:

Емилия най- после разкри кой е новият мъж в живота й след раздялата с Коко Динев. Певицата от месеци се носи на крилете на любовта. А новото й гадже се оказа много богат арабски бизнесмен, който живее у нас.

„Казва се Жорж Башур. Само като му произнасям името, нещо в мен започва да трепери. Той е популярен бизнесмен, занимава се със строителство. Страшно много обичам този човек. Ние сме свободни да изживеем това, което искаме. Не искам никой да не развали тази любов. Знам, че хвърлям бомба. Ние сме обсъдили това нещо, което говоря пред теб. Роднините ни и близките ни знаят, че ние сме заедно от няколко месеца. С Коко нямам отношения вече от година“, заяви певицата.

Певицата каза, че познава Жорж от много години, но чак сега вече някак го е почувствала близък и се е влюбила в него. От момиче съм си мечтала, че ще срещна мъжа на живота си и той ще е като него – висок, с голяма усмивка, ще бъде мил с хората около него. Той ще бъде моята сродна душа. По скалата от 1 до 10 в него съм влюбена 16″, каза тя и добави, че все пак първоначално е тръгнала с недоверие към отношенията им, но когато чувствата са искрени, се усеща. „Той е мъж на място в истинския смисъл на думата. Това исках, следващият мъж в живота ми да бъде добър човек. Трите думи, които го описват най-добре са уравновесен, добър и голям патриот“, добави тя.

Източник

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *