Семейството на Джино фалира заради лечението му

djino-4

Джино Бианкалана сериозно е закъсал за пари. Риалити героят и семейството му са разорени след скъпото лечение, което го върна към живота, след тежката катастрофа в Чикаго.

Бившият на Джена лежа няколко месеца в болница и претърпя серия от операции, за да се възстанови от адския инцидент, при който едва не загина. Той разкри, че дължи 2, 7 млн. долара за престоя си в лечебното заведение и всички интервенции, които е претърпял.

Бизнесът на бащата на Джино е крайно недостатъчен, за да покрие крупната сума за лечението му. Което означава, че семейството, на практика, е във фалит. За да потърсят изход от ситуацията, родителите на риалити героя пристигнаха заедно с него в България.

djino-biankalana

Джино все още се придвижва с патерици и ходи на рехабилитация всеки ден. След като се прибра в България, той заминава за възстановяващо лечение с кални бани в Поморие. След това, риалити любимецът ще се опита да се набута в тазгодишния сезон на „Биг Брадър ол старс“ срещу приличен хонорар, за да успее да свърже двата края. Джино се надява да успее да гушне 50 бона от продукцията, с които да си стъпи на краката.

Риалити звездата пристигна у нас без годеницата си Изабела, която отишла в родината си Полша, заради семейни проблеми. Бианкалана призна, че двамата не чакат бебе, а снимката и текстът, че ще имат момиче, били на бъзик. Но Джино не се трогнал да признае, че е излъгал, въпреки лавината от честитки на феновете. Направи го едва сега, две седмици по- късно, щом си дойде в България.

Той планира да остане в родината няколко месеца, или докато изцеди максимума финансови облаги от престоя си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *