Семейството на Деси Стоянова от „Преди обед“ – СНИМКИ:

desi-stoianova-3

Деси Стоянова от „Преди обед“ по БТВ има имидж на сериозна и сдържана дама. Тв водещата обаче за първи път повдигна завесата на личния си живот и допусна зрителите до своя интимен живот.

Журналистката допусна камерите на сутрешното шоу в дома си при семейството й. Деси е омъжена за колегата си Велислав Русев, с когото имат двама сина – близнаците Стефан и Красимир. Връзката им започва преди 15 години. Сключват брак преди девет.

Семейството на Деси и Велко
Семейството на Деси и Велко

Двамата се запознават в редакцията на в-к „Сега“. Искрата пламва мигновено между тях. Започват да ходят по срещи и не след дълго заживяват заедно. Често се случвало по цял ден да са заедно на работа, а после – и у дома. Велислав е с 10 години по- възрастен от Деси, така че когато журналистката ставала прекалено емоционална, той успешно я балансирал.

Сватбеното тържество
Сватбеното тържество

Тв водещата не държала изобщо да правят сватба. Но накрая вдигнали малко тържество, за да отпразнуват, че вече са официално семейство. Децата им се раждат преди седем години.

desi-stoianova-1

Велко и Деси водят спокоен семеен живот. Двамата се допълват, имат чудесна комуникация помежду си и умеят да правят компромиси.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *