Семейството на Деси Стоянова от „Преди обед“ – СНИМКИ:

desi-stoianova-3

Деси Стоянова от „Преди обед“ по БТВ има имидж на сериозна и сдържана дама. Тв водещата обаче за първи път повдигна завесата на личния си живот и допусна зрителите до своя интимен живот.

Журналистката допусна камерите на сутрешното шоу в дома си при семейството й. Деси е омъжена за колегата си Велислав Русев, с когото имат двама сина – близнаците Стефан и Красимир. Връзката им започва преди 15 години. Сключват брак преди девет.

Семейството на Деси и Велко
Семейството на Деси и Велко

Двамата се запознават в редакцията на в-к „Сега“. Искрата пламва мигновено между тях. Започват да ходят по срещи и не след дълго заживяват заедно. Често се случвало по цял ден да са заедно на работа, а после – и у дома. Велислав е с 10 години по- възрастен от Деси, така че когато журналистката ставала прекалено емоционална, той успешно я балансирал.

Сватбеното тържество
Сватбеното тържество

Тв водещата не държала изобщо да правят сватба. Но накрая вдигнали малко тържество, за да отпразнуват, че вече са официално семейство. Децата им се раждат преди седем години.

desi-stoianova-1

Велко и Деси водят спокоен семеен живот. Двамата се допълват, имат чудесна комуникация помежду си и умеят да правят компромиси.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Семейството на Деси Стоянова от „Преди обед“ – СНИМКИ:"

  1. asmr when   05.09.2021 at 3:42

    I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up!

    I’ll go ahead and bookmark your site to come back in the
    future. All the best

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *