Семейни драми тормозят Джена! Ето защо певицата се изпокара с най- близките си:

Джена не поддържа никакви контакти със сестра си Борислав от няколко години. Фолк певицата я изхвърлила тотално от живота си, като дори не я поканила на сватбата си.

Джена се изпокара жестоко със сестра си преди четири години, когато Борислава се съюзи с  бившето й гадже Джино Бианкалана. Тогава победителят от „Вип Брадър“ разтръби из медиите, че певицата изхвърлила от дома си Борислава, за да живее с Наско Стоев. Джино се похвали, че той много ценял сестрата на Джена, затова щял да й помогне да си намери квартира и работа. Тогава фолк певицата се изпокара жестоко със сестра си Борислава и я зачеркна от живота си.

Не я покани нито на сватбата с Наско Стоев, нито да види племенника си.

Сестрана на Джена – Борислава, с бившия на певицата Джино Бианкалана

Но семейните драми на Джена не свършват дотук. Фолк певицата се изпокарала и с родителите си, шушукат из фолк средите. Майката и бащата на Джена не присъстваха на първия рожден ден на внука си, което е много странно. В същото време, фолк певицата се обръща към  свекърите си Надя и Атанас Стоеви с  „мама“ и „татко“.

Джена се разсърдила на родителите си, че се опитали да я помирят със сестра й Борислава. Певицата обаче го приела, че застават на страната на сестра й, което много я обидило.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *