Семейна фотосесия! Златка Димитрова и Миро показаха Сина си! Ето на кого прилича малкия Миро – СНИМКИ:

Златка Димитрова с половинката си Мирослав

За първи Златка Димитрова показа лицето на сина си! Малкият Миро е одрал кожата на татко си.
Плеймейтката, половинката й Миро и синът им позираха за първи път семейно на страниците на списание Love style.

Златка Димитрова признава, че не разчита много на мъжа си за грижите по бебето. Той бил от онези бащи, които не участват активно в ежедневното обгрижване на децата.

За него най- важното било да осигурява парите за семейството. Златка разкрива, че в момента Миро издържа изцяло и нея самата.

Малкият Миро е копие на татко си!

Той не пропуска да я поглези като принцеса. По случай раждането на сина им, купил на Златка ново „Ауди Q7“.
Плеймейтката разкрива, че много иска да имат и дъщеря, но засега Миро не бил много навит. Тя обаче е сигурна, че ще го убеди.

Двамата признават, че след раждането на бебето, се чувстват като истинско, сплотено семейство. Златка разкрива, че дори със свекървата си оправили отношенията. Майката на Миро видяла внучето си, подарила му разни неща.

Веднага след раждането обаче, в първото си интервю Златка призна, че свекърва й не я поздравила, а се обадила само на сина си. Плеймейтката дори се беше заканила, че няма да й позволи да вижда бебето.
Явно отношенията им коренно са се променили през последните месеци. Златка признава, че ледовете между нея и свекървата вече са разтопени.

По време на първата й бременност, която завърши фатално, Златка получила кошмарен есемес от майката на половинката си Миро. В съобщението свекървата отправила тежки думи по адрес и на плеймейтката, и на бебето в утробата й. Оттогава Димитрова не искаше нито да я вижда, нито да я чува.

Но в крайна сметка, с раждането на малкия Миро, двете жени успяха да се разберат най- после.

Не така обаче стои въпроса с първата, и все още официална, съпруга на Мирослав- старши. Тя категорично му отказва развод. Затова и той не може да се ожени за Златка. Моделката се е примирила отдавна със ситуацията и смята, че отношенията помежду им са много по- важни от подписа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *