Семейна драма проваля всички връзки на Ники Михайлов

niki-mihailov-2

Жестока лична драма стои зад презрителното отношение към жените, което проваля връзките на Ники Михайлов.

Вратарят никога не е гледал сериозно на връзките си. Изменчивото му поведение винаги е проваляло отношенията му с нежния пол.

Причината за това обаче се крие в семейството на известния футболист. Ники Михайлов и сестра му Бисера са изоставени от родната им майка. Тогава бъдещият вратар е едва на пет години. На практика, Ники и по- голямата му сестра са отгледани от легендарната гимнастичка Мария Петрова.

Ники и Мария Петрова са много близки
Ники и Мария Петрова са много близки

До днешен, децата от първия брак на Боби Михайлов възприемат нея като своя майка, отколкото биологичната им. През годините нито Ники, нито Бисера не са търсили близост с нея. Голямата сестра на Михайлов дори не я покани на сватбата си преди няколко години.

Известно е, че първата съпруга на Боби Михайлов и майка на Николай и Бисера, се казва Гергана. Също е била гимнастичка. Изоставя ги, за да замине за Сащ с бивш футболист на „Левски“, от когото има дете. След няколко години обаче, Гергана е изоставена от него, заради друга жена.

Майката на Ники Михайлов се прибира в България пред няколко години. Въпреки че със сестра му не желаят дори да разговарят с нея, им се налага да го правят от време на време, тъй като баща им ги задължава. Знае се, че биологичната майка на Ники не е никак добре финансово, но богатият й син не възнамерява да й даде и една стотинка.

Травмата, нанесете от родната му майка, оставя дълбока следа в Ники Михайлов. През годините футболистът гледаше на жените като на предмети и ги сменяше постоянно.

В последно време обаче явно се е опомнил и вече мечтае да има собствено семейство и деца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *