Семейна драма белязала живота на „Мис Плеймейт“ Маги Бадер! Ето защо се отказала от името на родния си баща:

megi-bader

Семейна драма белязала живота на актуалната „Мис Плеймейт“ Магдалена Бадер. Още преди години, красавицата се отказва от фамилията на биологичния си баща. Взима името на пастрока си – Бадер, който е ливанец.

Към днешна дата, плеймейтката не иска нито да чува, нито да вижда родния си баща. Той изоставил нея и сестра й, още като малки. Така и не ги потърсил след това… никога.

Затова, след години Маги се отказва от фамилията му и взима тази на втория си баща, който е ливански бизнесмен. Красавицата признава, че го прави в знак на благодарност към него, защото ги отгледал със сестра й.

magi-bader-7

Към днешна дата, вече няма никакви емоции към биологичния си родител. Плеймейтката дори признава, че не я интересува дали е жив или е покойник. Категорична е, че той вече няма място в живота на семейството й, а дори да ги потърси – няма да го допуснат близо до себе си.

Това обаче не е единственото изпитание, което животът поднася на 24- годишната Маги Бадер.

Моделката става майка едва на 19 години. Оказва се, че ако абортира, трудно ще зачене отново, заради операция от перитонит няколко години по- рано. Затова, Маги се омъжва за бащата и ражда детето им, което се казва Петър.

Впоследствие обаче, двамата не успяват да съжителстват заедно и се развеждат. Плеймейтката признава, че са много близки приятели и го чувства като брат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *