СЕМ цензурира „Видимо доволни“

СЕМ вдигна мерника на  тоталния летен хит на Криско и Мария Илиева „Видимо доволни“. Решението на регулаторния му орган е то да бъде с ограничено излъчване.

krisko-mariq-ilieva

Според Гого Лозанов, шеф на СЕМ, песента е вредна за децата, защото се отразява негативно на психиката и морала им. В своя защита Криско, който е и автор на парчето, заяви, че възпитанието не е негова работа, а на семейството и на училището. Според хитмейкъра от Габрово има доста по- шокиращи песни от неговата, като другия летен хит Wiggle на Джейсън Деруло, която обаче се върти постоянно по телевизиите.

Кампанията срещу песента на Криско и Мария Илиева започна още преди няколко месеца, когато „Видимо доволни“ вече се очертаваше като тотален летен хит. Доста техни колеги се изказаха срещу дуета им, сред които и Миро, който помогна на Криско да стане известен, а и е близък приятел на Мария Илиева. Каризмата обвини габровския рапър, че било обидно да покани звезда като Мария Илиева в такава срамна песен. Певицата обаче едва ли е била в неведение каква песен записва. А когато стана хит, със сигурност не е имала нищо против, защото тя няма толкова успешна песен от дебюта си преди 15 години.

krisko-ilieva

После започна кампания в различни медии, които хулеха Криско, че развращава тийнейджърите  с такива песни.

Какво ще последва, след като  СЕМ ограничат излъчването на песента? Неприятно е само за изпълнителите, които ще понесат сериозни финансови загуби от решението на регулатора.

Криско и Мария Илиева. ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=0WN79cA4Cds

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *