„Сблъсък“ разделил Рут Колева и Любо Жечев

Рут Колева и Любо Жечев
Рут Колева и Любо Жечев

Предаването „Сблъсък“ е причината за раздялата на любимата двойка на ТВ7 – Любо Жечев и Рут Колева, твърдят хора от медията. След като Любо спечели „Къртицата“, а зрителите го предпочетоха и за водещ на култовото шоу „Сблъсък“, младежът съвсем се главозамаял от славата и връзката му с червенокосата певица минала на заден план.

Рут Колева и Любо ЖечевБорбата за микрофона на водещ се оказала крайъгълен камък в отношенията между двамата влюбени. Любо посвети цялото си време и енергия на това да мобилизира „електорат“ и накрая наистина спечели работата с рекорден процент зрителски вот.

Той обаче до такава степен се посветил на заниманието си, че спрял да обръща внимание на приятелката си и нейните проблеми. Според близки до двойката дори нарочно се дистанцирал от нея след като младата певица обра доста негативи покрай риалитито „Музикална академия“.

Непрестанните й конфликти и заяждания с журито и Кичка Бодурова настроиха голяма част от зрителската аудитория срещу нея. Това било още една причина, която накарала Любо да преосмисли бъдещето си с Колева и в крайна сметка да прецени, че е по-добре да се разделят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/vDn4Y3SinOg

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "„Сблъсък“ разделил Рут Колева и Любо Жечев"

  1. гери   23.01.2014 at 10:39

    Глупак!!! Много ме е яд на него!

    Отговор
  2. minecraft games   03.09.2019 at 12:24

    Hello to every body, it’s my first visit of this web site; this
    blog consists of awesome and truly fine material in favor of visitors.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *