Сашо Майонезата: Елен Колева е к*рва! Пак я изгоних!

Сашо Майонезата съсипа Елен Колева с редица шокиращи интервюта в медиите. Бизнесменът отново е натирил актрисата, защото освен с него, имала отношения и с други мъже.

elen-koleva

Бизнесменът поде нова кампания срещу една от най- талантливите млади актриси – Елен Колева, с която има дългогодишни интимни отношения. Милионерът се саморазправи брутално с красавицата, като я засипа с редица обвинения в изневяра и много грозни епитети, като дори я нарече откровено „к*рва“.

Доста е смешно толкова възрастен мъж като Найденов, уж сериозен бизнесмен, да се разправя публично с млада жена като Елен Колева, пишат възмутени форумци. Други смятат, че постъпката му е „долна“ и „признак за комплекси“. Ето част от жлъчните думи на Сашо Майонезата за актрисата:

elen-koleva-mayonezata

Александър Найденов нарича бившата си половинка „морална шантонерка“ . Според него, красавицата пак се „на*рала“, но той повече нямал намерение да търпи номерата й.

Бизнесменът се надявал Елен Колева да порасне, след като я изгонил първия път. След като се сдобрили отново, майонезеният бос, по негови думи, я държал много изкъсо, за да се застрахова от неприятни изненади.

Найденов разкрива, че освен него, актрисата въртяла още двама. Той бил официалната й връзка, но имало втори, в когото била влюбена, а пък трети й бил резервния вариант, ако не стане нищо с другите двама.

Не е ясно дали е имало физическа изневяра от думите на бизнесмена, но според него, важното било какво й е в главата, а не между краката. Милионерът се закани да разкрие всички мъже, с които Колева имала вземане- даване.

Найденов е с 26 години по- възрастен от Елен Колева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *