Сашо Диков с 200 000 лв обезщетение от Нова тв

sasho-dikov

Сашо Диков ще прибере 200 000 лева обезщетение заради преждевременното прекъсване на договора му за предаването Dickoff, което слиза от екран наесен.

Обезщетението обаче няма да му бъде платено от продуцентите на токшоуто, което водеше доскоро, а от самата Нова тв. Диков води половин месец преговори с телевизията и бившите си продуценти, но накрая успя да постигне повече от задоволително обезщетение. Тъй като водещият имаше още година на екран по договор, той се споразумя да получава по 5000 лева на неизлъчено предаване. Така, в крайна сметка, Диков ще получи 200 000 лева.

liuba-kulezich

Първоначално, Нова тв искаха да преместят водещият в предаването на колежките му Лора Крумова и Галя Щърбева, където обаче да се изявява като репортер. Бившият спортен журналист обаче не бил никак доволен от офертата и настоявал за по- достойно обезщетение.

Нова тв реши да спре коментарните предавания с външни продуценти, което доведе до падането от екран на Сашо Диков и Люба Кулезич. Идеята на медията е вече този тип предавания да са изцяло вътрешна продукция, за да се пестят пари. Освен това, и двете предавания били с доста нисък рейтинг, особено „На светло“ с Люба Кулезич. Водещата дори нямала желания да води преговори. Кулезич е спечелила около 2 млн. лева за няколко години изяви по телевизията, пише в-к „Галерия“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *