Сашка Васева се похвали с красивите си деца! СНИМКИ:

Сашка Васева за първи път се показа в по- различна светлина. Фолк дивата се закани да скъса със скандалния имидж и изглежда наистина се е заела да го прави.

Певицата изненада феновете си с нещо съвсем нормално – да се похвали с децата си, както прави всяка майка. Досега никой не беше виждал как изглеждат порасналите наследници на Сашка Васева и бизнесмена Христо Бакърджиев.

Синът им Христо- Никола вече е на 17 години и е абсолютен красавец. Тийнейджърът дори съвсем скоро ще направи дебюта си като манекен. Момчето прилича външно много на майка си, а явно има интерес и към шоубизнеса.

Сашка със сина си Христо- Никола
Сашка със сина си Христо- Никола

9- годишната Елена също от малка показва заложби за развитие в някое артистично поприще. Момиченцето е много фотогенично и определено умее да позира пред фотообектива. От сега се вижда, че ще стане голяма красавица и като нищо скоро също да се изяви като манекенка.

Дъщерята на Сашка също е артистична
Дъщерята на Сашка също е артистична

Миналата година Сашка Васева навърши 50 години и се зарече, че повече няма да пее по заведенията. Фолк иконата заяви, че семейството е най- важното за нея. Със съпруга й Христо Бакърджиев са в чудесни отношения.

Дълги години двамата бяха на нож, а певицата дори искаше да се разведе с него. Но той категорична й отказа. После Сашка напусна семейния им дом за няколко месеца. Но накрая с Христо отново се сдобриха и се събраха.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *