Съпругата на Енчо Керязов натри носа на любовницата му Мария Игнатова!

Драматичен обрат претърпя страстната връзка на Енчо Керязов и любовницата му Мария Игнатова. Той е зарязал сладникавата блондинка и се е събрал отново със съпругата си Дима.

Цирковият артист и тв водещата изживяха бурна връзка през последната година и половина. Заради любовта си с акробата, Мария Игнатова прекрати дългогодишната си връзка с актьора Димитър Рачков. А Керязов пък се раздели със съпругата си Дима след 17 години брачен живот.

Близо година, законната половинка на цирковия артист беше със статус „необвързана“ в социалните мрежи, когато лъсна истината за отношенията му с тв водещата. Мария Игнатова пък всячески се опитвала да убеди Енчо Керязов да се разведе с майката на двете си деца, за да узаконят връзката си. Но това така и не се случило.

Мария Игнатова пак остана сама

В крайна сметка, навръх 18- годишнината от сватбата си, Дима Керязова публикува статус, чрез който разкри, че със съпруга й отново са заедно:

„Различията между нас ни направиха съвършени като двойка! 18 години… Преживяхме много. Голяма част се намираше в сива зона между щастието и отегчението, между задоволство и раздразнение, страх и радост, внимание и емоционална сигурност, милиони малки моменти, които създадоха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми. Работехме до припадък, в мъка и радост, но бяхме едно сплотено семейство. С надежда към следващите години съвместен брак. Докато смъртта ни раздели“,

А силното й послание беше придружено и със снимка, на която с Енчо Керязов се целуват.

Така, Мария Игнатова отново е в отбора на необвързаните. Красноречиво потвърждение за края на връзката й с акробата е и фактът, че за първа година той няма да я покани за водеща на организираната от него гала- вечер „Нощ на звездите“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *