Съпругът на Рени цъфна с любовницата си! Снимка:

reni

Мъжът на фолк дивата Рени цъфна с новата си любовница. Жената, която отмъкна съпруга на певицата, се казва Деница Баликова и има слава на златотърсачка.

Рени призна, че е влязла във Вип Брадър заради хонорара. Фолк дивата е в изключително тежък развод със съпруга си Борис Пилософ. Певицата се оплака, че той й е продал апартамента и колата и няма как да издържа двете си деца от него.

Рени заяви, че се надява шоуто да й помогне да съживи певческата си кариера. Фолк дивата замина за Израел преди няколко години, по настояване на съпруга си Борис.

Борис с новата си любовница
Борис с новата си любовница

Певицата и двамата им сина живяха там няколко години, но мъжът й така и не отиде при тях. Борис просто искал да разкара Рени и децата, за да може да си живурка на спокойствие и да върти любов с други жени.

Преди няколко месеца фолк дивата не издържала и се върнала в България, за да се разведе с Борис. Рени разкри, че оттогава Борис отказва да комуникира с нея, рядко се сеща и за синовете си.

Говори се, че Пилософ очаква дори дете от любовницата си Деница. Дали това е така, все още не е ясно. Освен двете си деца от Рени, Борис има и дете от първия си брак, което живее с майка си във Франция.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Съпругът на Рени цъфна с любовницата си! Снимка:"

  1. or web hosting   28.08.2021 at 4:15

    Hi there colleagues, how is all, and what you wish for to
    say regarding this post, in my view its actually amazing designed
    for me.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *