Съпругът на Рени цъфна с любовницата си! Снимка:

reni

Мъжът на фолк дивата Рени цъфна с новата си любовница. Жената, която отмъкна съпруга на певицата, се казва Деница Баликова и има слава на златотърсачка.

Рени призна, че е влязла във Вип Брадър заради хонорара. Фолк дивата е в изключително тежък развод със съпруга си Борис Пилософ. Певицата се оплака, че той й е продал апартамента и колата и няма как да издържа двете си деца от него.

Рени заяви, че се надява шоуто да й помогне да съживи певческата си кариера. Фолк дивата замина за Израел преди няколко години, по настояване на съпруга си Борис.

Борис с новата си любовница
Борис с новата си любовница

Певицата и двамата им сина живяха там няколко години, но мъжът й така и не отиде при тях. Борис просто искал да разкара Рени и децата, за да може да си живурка на спокойствие и да върти любов с други жени.

Преди няколко месеца фолк дивата не издържала и се върнала в България, за да се разведе с Борис. Рени разкри, че оттогава Борис отказва да комуникира с нея, рядко се сеща и за синовете си.

Говори се, че Пилософ очаква дори дете от любовницата си Деница. Дали това е така, все още не е ясно. Освен двете си деца от Рени, Борис има и дете от първия си брак, което живее с майка си във Франция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *