Съпругът на Мис България 1999 г. Елена Ангелова отне детето й

elena-angelova

Шокираща семейна драма сполетя Мис България 1999 г. Елена Ангелова. Красавицата загуби правата върху едното си дете при развода с бизнесмена Николай Нейчев заради афера с друг мъж.

Двойката има син на 8 години, който се казва Александър. Преди осем месеца Елена ражда второ момче, но бащата не е Николай. Когато научава това, бизнесменът побеснява. Но вместо да й даде развод, я принуждава да продължи да живее с него.

Елена Ангелова се опитва да се разведе с бизнесмена от близо две години, шушукат светските клюкари. Той обаче категорично отказва. Накрая най- красивата българка за 1999 г. решава да събере сили и да подаде молба за развод. В нея посочва, че Николай Ненчев не е биологичният баща на второто им дете.

elena-angelova-1

В крайна сметка Елена успява да се разведе, но на горчива цена. Мис- ката губи правата върху общото им дете с Николай, 8- годишният Александър. Красавицата трябва да плаща издръжка всеки месец. Второто й дете обаче я при нея, а по документи Нейчев все още е негов баща и му плаща издръжка.

Елена държеше няколко доста лъскави бутика за маркови дрехи в ЦУМ, спонсорирани от мъжа й. Мис- ката притежава кантора за юридически услуги, каквото е образованието й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *