Саня Армутлиева уволни Жана Бергендорф!

jana-bergendorf-4

Саня Армутлиева призна, че е изгонила Жана Бергендорф от фирмата си. Договорът на певицата с „Вирджиния рекърдс“ бил до юли месец, но след като изтекъл, продуцентката решила, че няма да го подновява.

Официалното становище на Армутлиева е, че „Жана се нуждае от време, за да се върне към себе си“. А това навярно означава, че проблемите на певицата с дрогата продължават.

През последните две години скандалите около победителката във втория сезон на „Х фактор“ не секват. За този период, Жана два пъти попадна в ареста. Първо, след битов скандал с бившия й приятел Лео. А после, след като предизвика леко ПТП под въздействие на кокаин.

Армутлиева реши, че най- добрият начин да изчисти имиджа на протежето си, е като я вкара в къщата на „Вип Брадър“. Но певицата съумя да се държи горе- долу една седмица на ниво. След това изпадна в абстиненция и състоянието й се влошаваше с всеки изминал ден. Накрая, Армутлиева я извади по спешност от шоуто, за да не се срине и малкото й останало достойнство.

jana-bergendorf-6

След сеирът във „Вип Брадър“, Жана обаче не успя да се завърне на сцената. Никой вече не я канеше по участия и месеци наред певицата стоя без работа.

Саня Армутлиева отдавна й беше вдигнала мерника, но сама призна, че сърце не й давало да изгони талантливата изпълнителка от фирмата. Продуцентката призна, че й е много сърдита, заради постоянните скандали, в които се забърква. Но явно на Саня й е писнало да дава всеки път шанс на Жана.

А пък и във фирмата й има по- млади и много по- успешни изпълнители, като Дара, Павел и Венци Венц, Михаела Маринова. Продуцентката дори призна, че винаги им сочела Жана като лош пример за това какво може да причини славата на човек и колко е важно да се пазят от изкушенията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *