Сълзите на Крум Савов трогнаха България! Ето какво го разплака:

krum-savov

Крум Савов трогна цяла България с бащината си изповед! Спортният журналист се разплака неудържимо, тъй като тежко понася раздялата с децата, заради участието си във „Фермата“.

Савов призна, че със съпругата му Мая дълго чакали и се борили, за да се сдобият с наследници. Крум вече минавал 40- те и се притеснявал, че няма да му се случи щастието да стане баща. Но чудото се случило!

krum-savov

Преди 9 години се раждат близнаците Крум- младши и Катрин. Тогава журналистът е на 46 години. Признава, че от първия им ден на белия свят не се е отделял от тях дори за ден. Крум Савов заяви, че може би заради късното си бащинство, децата са най- голямата му и силна емоция.

Спортният журналист признава също, че съпругата му Мая е голямата му любов. Срещнал я за първи път в аптека, където тя работила като фармацефт. Влюбил се в нея от пръв поглед и я поканил на среща.

Въпреки че по това време бил плейбой, Крум Савов веднага разбрал, че тя е жената на живота му.

Журналистът обаче се притеснява за бъдещето на децата си. Страхува се, че могат да станат жертва на простотията и липсата на морал, която цари в България.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *