Руслан Мъйнов си бърка в носа

Това, че е на публично място, не пречи на Руслан да си бърка в носа.
Това, че е на публично място, не пречи на Руслан да си бърка в носа.

Живеещият от 20 години в България Руслан Мъйнов с неохота посрещна своя роднина на столичната автогара. В това се убедиха папараци, изловили шоумена с обективите си.

След слизането си от автобуса дамата приятелски хвана под ръка Руслан и двамата се отправихо към близкото кафене.
След слизането си от автобуса дамата приятелски хвана под ръка Руслан и двамата се отправихо към близкото кафене.

Преди няколко дни комикът паркира яркочервения си Нисан до автостанцията, слезе и нервно започна да обикаля от сектор на сектор. Очевидно бе, че чакаше някой, а след 30-минутно отегчително висене стана ясно и кого точно – непозната жена на средна възраст. Гостенката му слезе от автобуса по линията Дуранкулак – София и Руслан се завтече към нея. Двамата размениха хладна прегръдка и се отправиха към близкото кафене, за да си побъбрят.

Актьорът отпива глътка парещ чай със сметана.
Актьорът отпива глътка парещ чай със сметана.

8-часовото пътуване от дълбоката провинция се бе оказало доста мъчително за дамата, която нямаше търпение да гаврътне чаша ободрителна напитка. След бърза консултация с менюто госпожата си поръча капучино, а актьорът поиска кафе и чай със сметана.

След едночасовия разговор в кафенето актьорът и неговата гостенка отпрашват с нисана. Крайната им цел е домът на Руслан в квартал „Мотописта".
След едночасовия разговор в кафенето актьорът и неговата гостенка отпрашват с нисана. Крайната им цел е домът на Руслан в квартал „Мотописта“.

По време на едночасовата среща Мъйнов си оправи настроението и разказа на събеседничката си как вървят снимките на „Комиците“ и „Столичани в повече“. А докато обясняваше, съвсем непринудено си бръкна в носа и започна да изследва секретите си, без да се притеснява от никого.

След като посрещането приключи, артистът и неговата тайнствена позната се качиха на автомобила му и отпътуваха към дома му.

Твърде вероятно е гостенката на Руслан също да е бесарабска българка като него. Не е изключено някой да я е откарал с кола до границата при Дуранкулак, а после тя да се е качила там на автобуса за София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *