Руският съпруг на Антония Петрова я изрита! Виж с кой му изневери миската – Снимки:

antonia-petrova-beredin

Руският милионер Александър Бередин плаши Антония Петрова с развод. А причина за сътресението в семейството е флирта на „Мис България“ с Джино от „Вип Брадър“.

Наскоро в интернет се появиха скандални снимки на Антония Петрова с победителя в риалити шоуто. От тях ясно се вижда, че има нещо повече между двамата, освен приятелство. Поне от страна на „Мис България“.

Снимки от афтърпартито на Вип брадър
Снимки от афтърпартито на Вип брадър

Снимките били направени на купона след края на „Вип брадър“. На партито Антония Петрова била сама и се държала доста разкрепостено, издават свидетели на сеира. Джино решил да пофлиртува с „Мис България“, като безсрамно е опипал пред смаяните погледи на другите гости. Най- шокиращо обаче било поведението на Петрова. Парадиращата със семейния си статут манекенка, най- безсрамно показвала видимо удоволствие от ласките на Джино.

antonia-petrova-djino-2

От година насам в семейството на руския милионер и пернишката красавица има доста проблеми. Напрежението между съпрузите се дължало най- вече от финансовите проблеми на Бередин. Руснакът профукал няколко милионера евро в неизгодни покупки на имоти у нас, а в някои от тях съдружник му бил и бащата на Антония- Иван Петров.

antonia-petrova-djino-1
Джино най- безсрамно е награбил Антония

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *