Руски туристки набиха Стойка от „Биг Брадър“

stoika

Руски туристки набили риалити звездата от „Биг Брадър“ Стойка Стефанова. За скандалната история разказва самата потърпевша, но признава, че сама си го изпросила.

Рускините стояли съвсем спокойно и разглеждали заобикалящите ги красоти на София. Стойка била близо до тях. До слуха й обаче достигнали не особено приятни думи за българите и Пипирудата решила да накаже туристките. В чантата си носила спрей за самозащита и решила да напръска нищо неподозиращите рускини.

Стойка в епизодична роля в Под прикритие
Стойка в епизодична роля в Под прикритие

Стойка влязла в акция и започнала да пръска туристките. Но вместо да се стъписат от неприятната изненада, рускините й скочили отгоре и я набили, разказва брадърката.

След участието си в първия сезон на Биг Брадър, когато смая цяла България с покъртителния си акцент, Стойка реши да се отдаде на изкуството. Записа актьорско майсторство в Нов български университет, дипломира се и … не е ясно какво стана с кариерата й. Стойка твърди, че участвала в доста пиеси, но никой не е чул за тях или за невероятния талант на актрисата. Може би защото, за да се занимаваш с изкуство, все пак има нужда от някакво ниво на интелигентност.

Скандал между Стойка и тризначките. ВИЖ ВИДЕОТО:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *