Роси Иванова заби Ники Пилето

rosi-ivanova

Мис България Роси Иванова скоро се завърна към светския живот, след дългогодишно отсъствие. Топ красавицата обаче бързо влезе във форма и заби известния контрабандист Николай Методиев, известен като Пилето.

Ослепителната Роси Иванова се запознала с популярния плейбой покрай общата им приятелка Жени Калканджиева. Николай Методиев веднага й хвърлил око и й обещал да я уреди на работа в Х- фактор. Не е тайна, че контрабандистът е близък приятел с Джуди Халваджиян, братът на Магърдич.

niki-pileto

Не една и две родни красавици са минали през леглото на оборотния столичен ерген. Името на Николай Методиев нашумя, след като беше задържан през 1998 г. заради контрабанда на пилешко. Оттогава се сдобил и с този прякор. През 2002 г. Ники Пилето стана обект и на няколко бомби- пред дома му и пред негов магазин.

Единствената сериозна връзка на 28- годишната Роси Иванова пък е с гръцкия бизнесмен Лукас Бекярис. През годините се е шушукало, че красавицата е минала през леглата на бившия финансов министър Милен Велчев, както и на бизнесмена Гриша Ганчев.

Мистериозното оттегляне на ослепителната Мис България от светския живот пък се отдаваше на борбата й с дрогата. Роси Иванова категорично отрича този слух.

Андреа и Роси Иванова в училище. ВИЖ ТУК:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *