Роси Иванова остана без мускули! Шок Снимки:

rosi-ivanova-4

Мис България 2005 Роси Иванова слабее със страховити темпове. Красивата моделка се завърна към модния подиум в началото на годината, след като две години беше тотално изчезнала.

Здравословното състояние на Роси Иванова от години се коментира в медийното пространство. Красавицата обаче твърди, че супер слабата й фигура се дължи на много тренировки във фитнеса и режим, който я кара да се чувства добре.

rosi-ivanova-2

Въпреки това, анорексичното й тяло вече е прекалено слабо дори за модния бизнес. Последната фотосесия с Роси Иванова дори е обработена с фотошоп, за да направят изпосталялата й фигура по- приятна за окото.

Манекенката вече няма никакви мускули, което прави кожата да изглежда увиснала. Фотошопът обаче не е бил много успешен, а само привлича погледа върху проблемната зона.

През годините се въртяха различни версии за причината Роси Иванова да изглежда толкова слаба. Говореше се, че моделката е пристрастена към дрогата, но за тази теза няма никакви доказателства. Според друга версия, манекенката е болна от анорексия и се бори с хранителното разстройство от години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *