Роро уволнен от работа заради Кражби и Измами!

 

roro-2

Роро Кавалджиев се оказа най- голямото разочарование за зрителите на Вип Брадър. Но поведението му далеч не е предизвикано от условията в къщата. И извън нея, бившият тв водещ има много лоша репутация.

До преди да влезе във Вип Брадър, Роро се подвизаваше като програмен директор на музикалната телевизия Box Tv. След излизането си от риалити формата обаче, Кавалджиев остава безработен.

roro-1

Шефовете на музикалната медия са го уличили в множество финансови злоупотреби. От месеци Роро не е плащал заплати на служителите. Нито наема за помещението, от което води.

Съратникът на Ирина Сарачинова в къщата е „издърварил“ босовете на Box Tv и с парите от реклама. Роро еднолично водил преговорите с фирмите. Месеци наред обаче, в медията не е постъпила и една стотинка от рекламни приходи. Причината е, че всички пари отивали в джоба на Кавалджиев.

Веднага след като излезе от Вип Брадър, Роро ще трябва да дава обяснения за източената каса на телевизията. А ако не ги върне, много вероятно ще се стигне и до съд.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *