Роро пипнал смъртоносния вирус на Бали!

roro-3

Роро Кавалджиев почина след кратко боледуване. Вече е известна и причината за скоротечната болест, която покоси тв водещия – вид близкоизточен вирус.

Роро се разболял тежко, дни, след като се завърнал от почивка на остров Бали. Лошото е, че много от болестите, типични за онзи край на света, са почти непознати у нас. Някои от тях не могат дори да бъдат открити с наличните тестове по нашите болници. Но дори да се открие заболяването, няма гаранция, че ще може да му се повлияе, разясняват родните специалисти по инфекциозни болести.

roro-2

Обикновено тези заболявания се развиват след инкубационен период от 14 дни.

Колежка на Роро Кавалджиев разкри, че той закъснял много и с лечението. Преди да постъпи в болницата вече в критично състояние, няколко дни прекарал у дома, но не пил лекарства. Такава му била житейската философия – да избягва максимално приема на медикаменти. В случая обаче, това решение навярно е било пагубно.

Кака Лара, която стана много близка с Роро, покрай участието им във „Вип Брадър“, пък потвърждава за инцидента, който той претърпял на Бали. Тв водещият паднал във водата, докато карал лодка. След като го извадили казал, че дори спрял за малко да диша. Този инцидент много го изплашил.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *