Ромина и Дарко Тасевски очакват трето дете

romina-darko-tasevski

Трето дете очаква семейството на Ромина и Дарко Тасевски. Двойката живее в момента в Тайланд, където македонският футболист играе. Мис България за 2010 г. пък се е посветила изцяло на отглеждането на децата им.

Манекенката изостави близките и кариерата си в България и последва съпруга си Дарко Тасевски навсякъде в чужбина, където го отведе спорта. Миската е категорична, че не е искала семейството им да бъде разделено и затова решила да следва винаги съпруга си.

romina-darko-tasevski-1

Ромина хвали Дарко, че им осигурява абсолютно всичко, от което се нуждаят и много се грижи за семейството. Манекенката хвали съпруга си, че никога не отсъства от дома, освен ако не е свързана с работата му.

Дарко Тасевски и Ромина живеят от близо година в Тайланд, където македонецът играе в отбора Банкок Глас. Футболистът успя да блесне на местна почва и кариерата му се развива повече от добре. В Тайланд се роди и второто им дете Давид.

Ромина разказва, че няма никакви притеснения с третата си бременност, но вероятно ще й се наложи да наеме бавачка, която да й помага с трите деца.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *