Роксана се готви за сватба с новото си гадже

roksana-4

Роксана най- после е щастлива и влюбена след края на кошмарния си брак. Фолк певицата скоро ще стане и отново булка.

С новия си възлюбен фолк дивата се запознава на участие в Белгия. В този момент на Роксана не й било изобщо до мъже. Публиката била около 500 души. Но един мъж попаднал в полезрението й.

Двамата се гледали цяла вечер, без да откъсват очи един от друг. Но никой не направил първата крачка на въпросното участие.

Няколко дни по- късно, младият мъж, който се казва Александър, взел телефона й от техен общ познат в Белгия. Така се започнали едни нескончаеми разговори по цели нощи.

Роксана и Александър
Роксана и Александър

Още на първата си среща двамата признали, че имат чувства един към друг. Александър е 5 години по- млад от Роксана, но това не я притеснило. Младият мъж я спечелил с постоянните си жестове на любов, които омагьосали певицата.

Александър скоро напуснал Белгия, където се препитавал като работник по фабриките. Върнал се в България, само и само да е до любимата си Роксана.

Фолк певицата е убедена, че скоро ще получи и пръстен. Изстрадалата фолкаджийка мечтае да вдигне още една сватба, този път още по- пищна от първата й. Роксана дори мечтае вече за деца, след като бившия й съпруг тотално попарил желанието й да бъде майка.

Певицата призна, че бившият й я принудил да направи няколко аборта, защото не искал деца от нея. След години на физически и психически тормоз, изглежда най- после щастието се усмихна на гласовитата ромка.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *