Роксана разкри пола на бебето си – Виж Тук:

roksana

Фолк певицата Роксана и гаджето й Александър са в трескава подготовка за сватбата си. Пищното тържество е планирано за края на юли, а месец по- късно се очаква ромската перла да роди.

Роксана вече излезе в майчинство, заради напредването на бременността си. Певицата обаче е снимала няколко видео клипа, които да напомнят на феновете й за нея.

Вече е ясен и полът на бебето, което трябва да се появи на бял свят през август. Роксана и Александър очакват син! Това ще е второ дете за ромската фолк дива, която има син на 17 години. Певицата го ражда, когато е едва на 15 години, а таткото ги изоставя.

roksana-4

Роксана вече е решила, че синът й от Александър ще носи неговото име. Гласовитата ромка е категорична, че той е любовта на живота й и затова иска детето им да бъде кръстено на него.

Въпреки че на сватбата през юли певицата ще е в последния месец от бременността си, тя решила да не променя предварително набелязаната дата. Тя призна, че се притеснява да отложи тържеството, защото може никога да не се състои. Все пак се надява, че макар и да е доста едра тогава, ще успее да се забавлява, а и да весели гостите.

Певицата и Александър се влюбват от пръв поглед на нейно участие в Брюксел, където той е охрана в заведението. На бърза ръка той зарязва живота си там и се връща в България заради Роксана. След няколко месеца връзка, двамата разкриха, че ще правят сватба и ще имат бебе.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *