Роксана призна: Разведох се – съпругът ми ме пребиваше!

roksana-3

Шокиращи разкрития за брака си направи фолк певицата Роксана. Ромската дива призна, че се е развела съвсем наскоро, а причините са поразяващи.

Роксана разкрива, че бившият й съпруг я е биел. Но физическия тормоз е бил съпроводен и с психически такъв. По време на изповедта си певицата не успява да владее емоциите си и не спира да плаче.

Фолк певицата се омъжи за дългогодишното си гадже Калин през 2012 г. Двойката вдигна пищна сватба, на която присъстваха редица ромски звезди, сред които и Софи Маринова.

През годините не веднъж се е говорило, че Роксана търпи системни побоища от съпруга си Калин. Един от скандалите дори се разиграва пред много свидетели в хотел в Пловдив.

roksana-1

Фолк певицата обаче също не била от кротките. За изневерите на Роксана се носят легенди. Ромската изпълнителка е замесвана с не един и двама. Най- дългата й афера обаче била с настоящия евродепутат Николай Бареков.

Двамата били любовници по времето, когато бившият журналист беше директор на ТВ 7. Служители на фалиралата медия от онова време разкриха, че певицата често гостувала в кабинета на Бареков, като излизала оттам след час- два. Любовниците не веднъж са виждани и да интимничат по между си из коридорите на телевизията.

Бареков бил доста щедър към нея. Спонсорирал няколко нейни клипа, платил й операцията за поставяне на силикон, купил й джип. Журналистът я вкарал и в риалити шоуто „Къртицата“, като й издействал най- високия хонорар.

Докато е вътре обаче, се оказва, че е бременна. Фолк певицата е изведена набързо от шоуто. Роксана прави аборт, но остават съмненията кой е бил бащата – съпругът Калин или любовникът й Бареков.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *