Рокада в Нова тв: Гала излиза в пенсия!

gala-na-kafe-1

Гала скоро излиза в пенсия. Това планира ръководството на Нова телевизия относно бъдещето на русокосата водеща. Този сезон на „На кафе“ вероятно ще бъде последен за Гала.

От медията имат намерение да сменят култовата водеща, която вече 15 години е на екран. Управата на Нова тв искат да освежават от следващия сезон облика си, като пуснат повече млади кадри. Засега за заместничка на Гала се спряга синоптичката Гери Малкоданска.

Новата водеща на „На кафе“, разбира се, няма да получава заплата на предшественичката си. В момента Гала прибира месечно по 17 000 лева. Новото лице на сутрешното предаване ще получава скромните на този фон – 7000- 8000 лева.

gala-na-kafe

Една от причините за исканата промяна в облика на „На кафе“ е и рейтинга на предаването. Гала вече категорично не е лидер в този часови пояс, където конкурентите от Бтв ги бият, и то с много. „Преди обед“ със Сашо Кадиев и Деси Стоянова успя да се наложи за няколко години и да сложи „На кафе“ в малкия си джоб.

Идеята на Нова тв е да изкопират проекта на конкуренцията, като в ролята на водещи ще влязат двама души, както в „Преди обед“.

Медията обаче все пак няма да изхвърли съвсем Гала. Обмисля се, водещата да мине зад кадър, като ще се появява на екран само за половин час със своя рубрика. Парите й обаче, ще бъдат доста орязани.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *