Роднини на Мартина: Никога не е била гадже на Слави!

slavi-martina-gadjeta

Танцьорката Мартина Огнянова никога не е била гадже на Слави! Сензационната истина идва от роднини на балерината. Оказва се, че шефката на „Магаданс“ не е била интимна с Трифонов, никога не е получавала никакви подаръци от него, дори не го е запознавала с родата си във Варна.

Причината красавицата да напусне „Шоуто на Слави“ всъщност била, че вече трудно понасяла натоварения физически режим покрай работата си за предаването. А не защото прекратила връзка със Слави Трифонов.

Известно е, че Мартина има заможна баба във Варна, която досега винаги й е помагала финансово. Първо, докато учи в София, а след това докато се докаже в „Шоуто“ и започне да печели достатъчно пари. Възрастната дама решила да помогне на любимата си внучка да отвори собствена спортна зала, за да може да има доходи и да напусне балета.

slavi-martina

Близки на танцьорката казват, че Слави никога не е гостувал при семейството на Мартина във Варна.

Дали обаче може да се има вяра на източника? За две години папараците не веднъж улавяха Слави и Мартина заедно: по заведения, почивки и пр. От някои от кадрите може да се съди, че определено са били интимни по някое време, но точно колко е продължила връзката им, е трудно да се каже.

Но определено вече не са заедно. Според пикантната версия за раздялата им, Мартина изневерила на Слави с треньор по бокс. След като ги спипал на калъп, Дългия изгонил танцьорката и си взел всички скъпи подаръци, които й бил направил.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *