Родителите на Крисия прекратиха договора й със Слави Трифонов! Ето какво се случи:

След Нова година „Шоуто на Слави“ тихомълком свали рубриката „Запознай се с малките“, в която се изявяваха детето- чудо Крисия и разказвачът на вицове г-н Андреев. Наскоро малката певица даде първото си интервю от много време насам, но, за разлика от друг път, не спомена и дума за бившия си ментор Слави Трифонов.

Крисия вече не е част от фирмата на гологлавия шоумен, а решението било на родителите й. Те преценили, че славата започнала да се отразява много негативно на крехката детска психика на детето им. Родителите на Крисия преценили, че е по- добре да изживее детството си пълноценно, отколкото да се превръща в машина за пари. Като, на всичко отгоре, нейният продуцент Слави Трифонов, прибираше лъвски пай от изявите й.

Освен това, Крисия вече е в седми клас и има нужда да заляга по- сериозно над уроците, за да успее да си вземе матурите и да влезе в добро училище.

Талантливата малка певица от Разград започна работа в „Шоуто на Слави“ едва на 9 години. След това спечели второ място на Детската Евровизия. Крисия се превърна в истинска сензация, а Дългия хич не я жалеше, а се постара да спечели максимума от нея, в качеството си на неин продуцент.

Родителите на Крисия се искали детето им да продължава да бъде експлоатирано и затова отказали да продължат договора й с фирмата на Слави Трифонов.

Наскоро детето- чудо разкри, че въпреки славата, й се стоварили много негативи в личен план. Най- тежко й било, че приятелите я изоставили. Сега обаче, малката певица работи върху свои самостоятелни песни, които скоро ще видят бял свят. Родителите са се заели изцяло с продуцирането на талантливото си дете и внимателно ще подбират ангажиментите й, така че Крисия да не се претоварва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *