Роди се Второто дете на Яна и Петко Димитрови! Подробности Тук:

petko-yana-1

Ресторантьорът Петко Димитров и съпругата му Яна се станаха родители на втори син. Момченцето се е родило вчера в болница „Света София“.

Бебето се родило 50 см и тежи 3, 150 килограма. Името му било избрано от таткото Петко Димитров. Бизнесменът решил втория им син да носи името на майка си Яна – Ян.

Красивата танцьорка е родила без никакви проблеми. Бременността на Яна протече също много леко, както и първата. Вероятно за нула време шампионката по латино танци ще влезе във форма и ще се върне към работата си.

petko-yana-sin
С баткото Доменик

Петко и Яна имат по- голям син, Доменик, който вече е две години и няколко месеца. Димитров има и син от брака си с тв водещата Мария Игнатова – Виктор.

Петко Димитров и танцьорката Яна се влюбиха покрай общото си участие в риалити формата „Денсинг старс“. По това време красавицата тъкмо беше прекратила дългогодишната си връзка с певеца Орлин Павлов.

Петко признава, че му били наговорили много лоши неща за нея, когато станало ясно, че тя ще е сценичната му партньорка. Бизнесменът обаче установил, че Яна е съвсем различен човек. Влюбили се от пръв поглед.

Двамата вдигнаха сватба няколко месеца след шоуто и вече три години се радват на щастлив семеен живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *