Резил! Пияната Галена развява месища по сцената и си бърка между краката с…! ШОК СНИМКИ:

galena-37

Галена съвсем го е подкарала през просото. Певицата шокира феновете си на скорошно участие с пиянски изцепки, скандално къса рокля и … роза между краката.

Фолк дивата реши да покаже, че е над нещата и не й пука от коментарите за теглото й. Затова се появи със супер къса рокля, която едва покриваше задните части, а деколтето стигаше чак до пъпа.

Галена очевидно си беше пийнала още преди да излезе на сцената, което не е изненадващо за нея. Но не спряла да се налива и по време на цялото участие. Певицата влизала зад бара на заведението, за да се самообслужи, като си сипвала една след друга чаши с уиски. Само за час, фолкаджийката погълнала сериозно количество от високоградусовата напитка.

След като качила доволно градуса и на своето настроение, Галена започнала обилно да гарнира хитовете си с цинизми, които накарали и мъжете в дискотеката да се червят. Но не и на смядовката. Тя с удоволствие мятала гьобеци, ръсила мръсотии и развявала целулитена плът.

galena-35

Повечето посетители на заведението спрели да гледат изстъпленията на певачката още по средата на изявата й, заради неприятната картинка. Но опиянената фолкаджийка изобщо не се усещала да успокои топката, а още повече се надъхвала да върши простотии.

Накрая се пльоснала на сцената, без да й пука, че рокличката й се е набрала до пъпа. Навирила трътлестите си бедра във въздуха и за разкош, боднала между тях една червена роза, която някой фен й бил подарил. Резилът бил пълен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *