Резил! Гаджето на Дара се оказа новият Джорджано! ВИДЕО:

Младият писател Константин Трендафилов, който нашумя като гаджето на поп фурията Дара, се издъни жестоко с опита си да се прави на… певец!

Той пусна абсурден видеоклип към още по- абсурдната си песен, озаглавена „Кекс“. За музикалния си проект Трендафилов се е покръстил на Папи Ханс. Но под какъвто и псевдоним да се подвизава, резилът е абсолютен!

Жестоки критики и подигравки засипаха младия псевдоинтелектуалец. А много фенове го определиха като новия Джорджано!

Явно се е взел много на сериозно, коментират в социалните мрежи. Уж поет, уж писател, уж рекламист, а накрая… Папи Ханс. Опитът на Константин Трендафилов да се прави на интересен определено е пълна издънка. Издава пошъл вкус, липса на чувство за хумор, превзетост и някаква претенция за артистичност, която няма никакво покритие. Това са само малка част от негативните коментари към музикалната изцепка на Трендафилов.

Дара не му влияе никак добре, правят си гаргара феновете в мрежата. Писателят и певицата са гаджета от началото на лятото. Двамата дори се оформят като творчески тандем, тъй като той написа текста към новата й песен „Недей“. И въпреки слуховете, че наскоро са се разделили, се оказа, че не е така. Пикантна подробност обаче е присъствието на англичанката Манал от Х фактор във видеото. Мулатката беше спрягана за новото гадже на Трендафилов.

Глупавата песньовка на писателя обаче не е никак самодейна. Музиката е направена от известния хитмейкър Искрен Тончев – Искрата, а видеото е в каталога на компанията Facing the sun. Много музикални таланти години наред се борят да пробият – да запишат песен, да снимат видеоклип, да си намерят разпространител. Повечето така и не успяват да го постигнат. Но за връзкари като Коцето – няма проблем, щом познава правилните хора.

Ако от тази песен трябва да се съди доколко е оригинален Трендафилов, едва ли някоя от много му книги става за четене. Между другото, писателтската му изява също е много подозрителна. Родителите му са известни литературни критици и със сигурност познават когото трябва, за да осигурят на синчето издатели на книжлетата му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *