Резил! Ани Хоанг псува като каруцар феновете си! Ето какво се случи:

ani-hoang-1

Ани Хоанг вбеси феновете си със снимка, на която най- демонстративно пуши трева. Скандалното фото предизвика вълна от недоволство срещу певицата. Но вместо да си вземе бележка, тя отвърна на критиките с …каруцарски псувни.

Феновете я захапаха, че позирайки с масура, влияе негативно върху децата и тийнейджърите, които копират сляпо всичко, което видят в медиите. Особено, когато идва от популярни лица.

На съвсем резонната критика обаче, виетнамката отвърна с лавина от цинизми.
„За теб и твоето мнение ме боли средния пръст“, отвърна Ани Хоанг на един от критикуващите я потребители.

„И докато хейтърите пишат коментари, всъщност погрозняват от злобата, която носят. Остани потресен. Хич не ми дреме. Кучетата лаят, керванът си върви, а ти кой пише“, съска злостно певицата срещу друг недоволен фен в социалните мрежи.

ani-hoang

Други обаче не я критикуваха, а се разсмяха от сърце на плоския опит на Хоанг да си прави пиар. Виетнамката от години се опитва да пробие в поп- фолка, но все не й се удава. Дори гаджето й Люси Иларионов, който прави най- хубавите си клипове за нея, не може да й помогне да стигне до върха в жанра. Затова, певицата се опитва да прилага някои от триковете на любимката на тийнейджърите Гери- Никол. Само че, Хоанг вече е доста далече от възрастовата група, към която се е прицелила.

Саморазправата на фолкаджийката с феновете принуди гаджето й Люси Иларионов също да се намеси и да се опита хем да успокои духовете, хем да защити приятелката си.

Издънката обаче е факт и не е първата за крехката, но сприхава певица. Преди няколко месеца, Ани Хоанг пусна изключително цинична песен, озаглавена „К*рва като Моника“, чрез която брутално се саморазправи с Моника Валериева. Както е известно, моделката съди Люси Иларионов за обида и клевета, след като той я обвини, че практикува най- древната професия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *