Резил! Анелия, Глория и Камелия се излигавиха с ПИЯНСКО ВИДЕО! Ето коя Колежка им гледа Сеира:

aneliia-gloria-kameliia

Анелия, Глория и Камелия шокираха феновете си! Трите фолк диви пуснаха свое пиянско клипче, заснето по време на дамска сбирка.

Анелия направи няколко селфита с колежките си, както и клипче. По време на записа Глория, с отчетливо алкохолно  фъфлене, коментира, че вече са се натаралянкали.

Всъщност, точно 43- годишната Гло изглежда най- пияна от трите. Фолк ветеранката не спира да се хили, а погледът й е силно премрежен. Камелия също видимо е на висок градус.

Анелия изглежда готова за лов на мъже

Прави впечатление, че и трите дами са се пипнали така, сякаш са излезли на лов. Фолк певиците са се издокарали с къси лъскави роклички, които щедро да разкриват плътта им. Гърдите на Камелия още малко ще изскочат от разтвореното й деколте.

Анелия пък е заложила на изключително предизвикателен грим, така че отдалече да се набива на очи. Все пак, бившата на Коко Динев си търси отдавна мъж, така че е разбираемо.

Част от развеселаната дамска компания бе и колежката им Малина. Тя обаче се е облякла като монахиня, в сравнение с предизвикателните тоалети на пияните си аверки. И изглежда трезва.

Ето го и ВИДЕОТО от вечеринката на фолк певиците:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *