Рени – съсипана! Мъжът й направил дете на друга жена!

reni-3

Дете от друга жена е причината за развода на фолк певицата Рени. Именно истината за новата връзка на мъжа й Борис я принудило да свали маската на щастливо омъжена и да подаде молба за развод, пише в. Телеграф.

Певицата призна в драматична изповед, че от момента, в който заминала с двете им деца за Израел, а съпругът й останал в България, двамата на практика са се разделили.

reni-boris-2

Рени разкри, че искрено вярвала на мъжа си и никога не се е притеснявала от слуховете, че й изневерявала. Певицата призна дори, че е склонна да му прости случайните кръшкания в името на семейството им. Този път обаче, се оказало, че Борис има сериозна връзка с друга жена и двамата очакват дете.

Рени разказа, че престоят й в Израел бил пълен кошмар. Особено през първата година. Певицата страдала от депресия и се наложило да се обърне към психиатър за помощ. Фолк дивата призна, че през годините е имало много мъже, които са я ухажвали, но тя никога не им е обръщала внимание. Била готова да прости дори забежките на своя съпруг. Но новината за дете от друга вече преляло чашата. Рени си тръгнала от Израел и веднага, щом пристигнала в България, подала документи за развод.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *