Разводът на Антония Петрова – пред провал! Бередин не й дава 5 млн. долара издръжка!

antonia-petrova-8

Александър Бередин отказа да подпише документите за развод с Антония Петрова. Аргументът му е, че „Мис България“ иска прекалено голяма издръжка.

Вече е ясно, че скандалната манекенка иска 5 милиона долара от съпруга си. Въпреки че обяви, че не я интересува богатството на руснака, Петрова всъщност изобщо не се е отказала да изцеди съпруга си като за последно.

Бередин заявил в съда, че Антония е виновна за провала на брака им, тъй като му изневерила. Затова той оспорва исканата от нея издръжка.

Антония Петрова иска 5 млн. долара от руснака
Антония Петрова иска 5 млн. долара от руснака

Междувременно, Петрова смени статуса си във фейсбук и се заяви като обвързана. Мис- ката от Перник твърдеше, че няма трето лице, замесено в развода, но сега се оказва, че има. От месеци се говореше, че Антония е забърсала младо гадже, с което до момента се криеха.

Сега обаче скандалната „Мис България“ даде много силен коз в ръцете на съпруга си. Въпреки че му поиска развод, Антония продължава да използва фамилията му Бередин.

Очертава се доста тежък бракоразводен процес, който ще се води и в България, и в Русия. В свое интервю Петрова заяви, че се надява с Бередин да се разберат като интелигенти хора, но явно е имала предвид руснакът да й отпусне тлъстата издръжка от 5 млн. долара, без да го прави на въпрос.

Бередин обаче е решил, че вече няма да е балъка, който угажда на всички капризи на Антония.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *