Разкритие! Скандалният шеф на ДПС – София е тайното гадже на Елена Кучкова! Виж кой е той:

Най- после мистериозният любовник – политик на Елена Кучкова беше разкрит. Името му е Любомир Ников и е председател на ДПС – София.

elena-kuchkova-politik

Двойката беше спипана от папараците на Николета Лозанова, докато пътуват за почивка извън столицата.

48- годишният Ников е разведен. Среща плеймейтката скоро след като се е разделил със съпругата си. Двамата все още не живеят заедно, но Кучкова разкри, че скоро ще направят и тази стъпка.

Докато била във Вип Брадър любимият й погледна на нея с по нов начин и още повече се влюбил в нея. Според Кучкова, не само ще заживеят под един покрив, но и вероятно ще получи скоро предложение за брак. Двамата вече кроят планове и за деца.След излизането си от Вип Брадър, мистериозният политик я посрещна с цяла стая цветя. Плеймейтката разкрива, че той е много по- влюбен в нея от преди.

Скандалният Любомир Ников
Скандалният Любомир Ников

Преди да се влее в редиците на ДПС и да оглави партийната организация в София, Любомир Ников е бизнесмен със спорна слава. Известен е с прякорите Козунака и Бентлито. Политическата му кариера е доста разноцветна – СДС, БЗНС, ГЕРБ. Приватизира Софийски мелници по времето на Иван Костов. После става директор на „Озеленяване“ – София. Опитва се да стане общински съветник в Елин Пелин от ГЕРБ, но в последствие е отстранен. Все пак, успява да го направи, но като кандидат от друга партия. Известен е с автопарка си, откъдето идва и прякора му Бентлито.

В продължение на години срещу него тече дело за присвояване на 580 000 лева от „Озеленяване“ – София. Процесът бива прекратен, поради куп нарушения от страна на съда.

Любомир Ников оглавява ДПС- София по доста скандален начин. Никой не знае как и кога точно попада в партията. На 15 май 2013 се самоубива Кънчо Боков, тогавашния председател на партията в столицата. Смята се, че бил болен от рак в напреднал стадий. Негов заместник се оказва именно Ников. След няколко месеца той официално поема ДПС в столицата.

Визитката на Елена Кучкова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Ae3wcEh0TTM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *