Разхвърча се перушина! Гери- Никол отвърна на удара на Рут Колева! Ето как:

geri-nikol-rut

Войната между Рут Колева и Гeри- Никoл се разгаря. Този път тийн звездата реши да отговори на нападките на колежката си.

Гeри- Никoл заяви, че Рут явно не е доволна от развитието на собствената си кариера, затова си изляла злобата върху нея.

Според тийнейджърката, Колева много се изложила с безпочвените си нападки срещу нея. Рут обвини Гeри- Никoл, че разчита на парите на баща си, за да се добере от участие на „Евровизия“. Но това така и не се случи.

Младата поп сензация посъветва недоволната Рут да обърне повече внимание на собствената си кариера, вместо да гледа в „чинийките“ на другите.

geri-nikol-6

Гeри- Никoл дори съветва колежката си да си смени цвета на косата, защото може би така хората отново ще започнат да й обръщат внимание.

Амбициозната варненка продължава да тръби, че сама си постигнала всичко в кариерата, а не разчитала на парите на родителите си. Е, на тези й думи едва ли някой ще повярва, но явно има нужда да ги казва за собствено самочувствие.

Младата певица явно се опитва да убеди феновете си пубери, че талантът й е толкова голям, че парите сами й падат от небето. По- големите обаче знаят, че това се приказки от 1001 нощ. Гeри- Никoл нито щеше да има скъпите клиповете, нито песните, нито дуета с Криско, нито стайлинга и пр., ако не беше финансовия гръб на заможното й семейство със съмнителна репутация във Варна.

И щеше да е точно в положението на Рут Колева, която се бори сама, за да поддържа някакво ниво,  но няма сили да се конкурира с грандомаските проекти на отрочетата на бг олигархията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *