Рапърът Тото вече изхарчи парите от „Вип Брадър“! Ето какво си купи:

Победителят във „Вип Брадър“ Тото вече е инвестирал тлъстия хонорар, който прибра за участието си в шоуто. Рапърът решил да заложи на сигурното и да вложи парите в просторен апартамент.

Той ще сподели новото жилище с дългогодишната си приятелка Яна. Досега двойката живееше под наем, но вече ще могат да си стегнат свой собствен дом.

Приятелката на Тото стоически изтърпя гаджето й да флиртува с Миглена Каканашева и с Ваня Щерева в шоуто, за да поддържа тезата, че е влязъл като необвързан.

Тото с приятелката си Яна

Биг Брадър обаче набързо разкри плоската му лъжа. От продукцията разкриха, че на кастинга Тото казал, че си няма приятелка, за да успее да влезе в къщата и да си осигури голям хонорар. Рапърът трябвало да влезе в ролята на Дон Жуан и да завърти главата на някоя вип- съквартирантка. Но след като схемата му беше разкрита, той измрънка, че по време на кастинга с приятелката му били разделени.

От страх да не изгубят хонорара от продукцията, Яна побърза да пусне кьорфишек в медиите, че е зарязала Тото заради флирта му с Мегз. Приятелката му дори не посмя да отиде в студиото на „Вип Брадър“ за финала на шоуто, за да не лъсне цирка, който бяха спретнали.

Дизайнерката Мегз обаче го нареди подобаващо ден след края на „Вип Брадър“. Тя разпространи клипче, от което става ясно, че Тото се е виждал с майка си и Яна, докато излизал за участия. Те двете му давали ценни указания как да се държи – кога да си кюта по ъглите и да спи, и кога да вземе отношение по някой проблем.

В крайна сметка, схемата проработи и рапърът от „Скандау“ се окичи с победата в шоуто. И най- важното, успя да си прибере договорения хонорар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *