Рапърът Наско Колев нареди брутално Мария Илиева! Ето как я нарече:

Рапърът от Х фактор Наско Колев продължава да „храни“ мощно бившата си шефка Мария Илиева. Изпълнителят посвети на поп певицата нови скандални рими, в които директно я обвини в измама.

„Госпожо Илиева, песните ми що изтри, що усуква ми врата и шо ма лъга за пари? И пред Facing the Sun що така ма нареди? … Не скандал, май измамница е кака ви“, пее варненският рапър в новото си парче „Ари тихо“, размахвайки среден пръст.

Преди няколко месеца Атанас Колев разкри защо е напуснал продуцентската фирма на Мария Илиева и как му е отмъстила тя. Тогава той разказа, че три години го лъгала, че ще му пусне договор. В същото време, прибирала по- голямата част от хонорарите му, а на него му подхвърляла мижав дял.

Проблемът бил, че младият изпълнител и шефката му имали интимни отношения, от които тя ловко се възползвала, за да печели на негов гръб. Когато се освестил, Наско пожелал да напусне фирмата. Мария Илиева обаче нямала намерение да го остави лесно да й се изплъзне. Няколко месеца се опитвала да го задържи със заплахи.

А когато най- после се отскубнал от опеката на певицата, тя насъскала цялата гилдия срещу бившето си протеже и любовник. Изведнъж всички врати пред Наско се затворили и никой не искал да разпространява песните и клиповете му. По този начин Мария Илиева се надявала, че е съсипала тотално кариерата на младия рапър.

Но явно е забравила, че живеем в други времена и само с няколко обаждания няма да си реши проблема. Наско Колев пусна първата си самостоятелна песен „Честно и нечестно“ в ютюб и тя взе, че се превърна в хит. В нея той призна, че са имали интимна връзка и че кака Мара го е лъгала с хонорарите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *