Рапърът Наско Колев разкри мръсните номера на бившата си продуцентка Мария Илиева:

atanas-kolev-1

Тежки думи към бившия си продуцент Мария Илиева отправи рапърът Атанас Колев. Доскоро той беше част от лейбъла на поп дивата. Тя се изявяваше като негов ментор и издател. Отношенията им обаче се претърпели тотален обрат.

В момента бившата продуцента на Наско Колев му подлида всячески вода, така че никой вече да не чуе за него. След като стана ясно, че той вече не е част от лейбъла на Мария Илиева, очакванията бяха, че рапърът, който се прочу в Х фактор, бързо ще си намери нов продуцент. Но това явно не се е случило. Младият рапър скоро ще пусне първата си песен, продуцирана изцяло от него. Ето какво написа по този повод в профила си в социалната мрежа:

Много малко остава до премиерaта на новото ми парче. И понеже „музикалният продуцент“ Мария Илиева се постара хората от Facing The Sun да не искат да качват мои парчета вече (нещо ме измислиха пак там, не знам ;d) започвам да развивам свой собствен канал!

atanas-kolev-2

Малко по- рано, Наско Колев написа следното по отношения на родния „шоубизнес“:

До броени дни очаквайте ! Новото ми парче ! Атакувам сам! Няма продуценти, няма лейбъли, няма тоя и оня.. Това е просто Наско.. Аз съм продуцентът, аз съм лейбълът, аз си нося отговорност за всичко – провал, успех.. Каквото има да става, ще стане! След всичко, което видях и изпитах на гърба си в тоя музикален „бизнес“, от всякакви хора, познати и непознати, „близки“ и „приятели“, измами, схеми, лицемерие, подсечки, опити за провокация на и аз не знам какво точно, взе да ми е през чатала вече.. Еб*л съм им фалшивия, мишкарски свят!
Представям ви себе си. След няколко дни е премиерата

atanas-kolev

Още с появата си в Х фактор Атанас Колев стана една от многообещаващите звезди на шоуто. Той достигна до финал, където се изправи срещу Жана Бергендорф, която спечели формата.
И макар че победи, двете каки в журито – Мария Илиева и Саня Армутлиева, вече му бяха хвърлили око. И двете се надпреварваха да го ухажват с обещания за успешна кариера.

Изненадващо, Колев пристана на музикалната компания на поп певицата, която реално няма нито един успешен изпълнител, освен самата нея. Но младият рапър, който тогава беше на 18 години, нямаше как да го знае.

Той обаче бързо се наложи на пазара, тъй като вече беше събрал много фенове с участието си в Х фактор.

Атанас Колев допуска сериозна грешна, от която сега страда – младежът смеси професионалното с личното, като завърза двегодишна любовна връзка с доста по- възрастната от него Мария Илиева. След като се опитал да я зареже, поп певицата му разказала играта.

Изхвърли го от компанията си. Спря клиповете му в ютюб и се погрижи никоя друга продуцентска фирма да не го вземе.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *