Радина Кърджилова стана нов човек! Спря алкохола и не яде месо

Радина ухиленаРадина Кърджилова, която е заприличала на момиченце пред анорексия, издаде тайната на отслабването си.

Актрисата не пие алкохол от две години и се храни само с плодове и зеленчуци и го е ударила на толкова здравословен начин на живот, че е на път да се възнесе. „Така се чувствам по-леко, здрава съм, кипя от енергия и ми е много хубаво“, призна тя. И открехна една тайна – кърмила малкия Христо до десетия месец и той растял здраво и усмихнато дете.

Едва сега открила красотата на майчинството, то я омиротворило, направило я различна и най-вече отговорна. „Преди среднощ излизахме  по клубове и се връщахме сутринта. Сега и през ум не ни минава. Като се сетим, че в 7 часа малкото човече ще ни се усмихне и ще поиска да го нахраним, да си играем, понякога си лягаме вечер заедно с него“.

Редина Донков Христо„Не изпитвам нужда от алкохол. От три месеца вече не кърмя, но не ми се пие, явно съм си изпила своето, казва актрисата и пак пие бира, само че безалкохолна. Иначе набляга на фрешове и чайове“.

Радина представи най-странното меню в  „Черешката на тортата“. Кюфтета от червена леща, чушки и моркови със сос от кисело мляко и чесън, гуакамоле от киви, чушки и домати, опит за палачинки от спанак и за десерт пъпеш с мед.

Гостите останаха гладни, но това пък беше целта на шеф Манчев. Той бе поставил условие пет души да бъдат нахранени с бюджет от 40 лева и ястията да изглеждат изискани и вкусни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *